Vichy Fdt Dermablend Compact Creme 15 10g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Corrigerende compact crème foundation.

Gebruik
  1. Reinig uw huid optimaal en breng uw gebruikelijke verzorgingsproduct aan voordat u make-up gaat aanbrengen.
  2. Voorbereiden: Afhankelijk de imperfectie die u wilt camoufleren, neemt u met een ronddraaiende beweging de gepaste hoeveelheid foundation op een sponsje.
  3. Aanbrengen en uitsmeren: Plaats het sponsje op de huid en veeg de foundation naar buiten toe uit zodat het homogeen verdeeld wordt.
  4. Al naar gelang de te camoufleren imperfectie nog wat extra aanbrengen op de betreffende plek, door een tweede keer met het sponsje op de plek te deppen.

Niet aanbrengen op een wonde die nog niet geheeld is.

Samenstelling
  • Mineraalpigmenten
  • Kaoline.
  • Parelmoeren.
  • Structurerende wassen.
  • Oliën.
Indicatie

Dekking van lichte tot ernstige huidimperfecties: onregelmatige teint, kringen onder de ogen, rode vlekjes, blauwe plekken en littekens.

Details
CNK3025533
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenVichy
Breedte71 mm
Lengte121 mm
Diepte22 mm