Sjankara Jojoba Plant. Olie Bio 500ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Jojoba (Simmondsia chinensis) voedt, beschermt, herstelt, hydrateert en zuivert de huid. Als antioxidans gaat het ook veroudering tegen. Het reguleert de talgproductie (o.a. bij acné) en herstelt de natuurlijke ph-balans van de huid.

Jojoba is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder bij ruwe huid, onzuivere huid, droge huid, vette huid… Ook in de haarverzorging is jojoba een bijzondere olie: algemeen verzorgend en voeden, ook bij droog haar en beschadigd haar. Bij haarverlies, vaak een sebum-probleem, kan de jojoba goede diensten bewijzen.

Jojobaolie stolt op een temperatuur tussen 10 en 16°C. Indien gestold, gewoon even in een warme ruimte brengen of au-bain-marie opwarmen. Houdbaarheid is ongeveer 20 jaar. Jojoba is een zeer aangename olie, de huid voelt niet vettig aan, omdat Jojoba een wasachtige substantie is.

Gegevens
CNK4356721
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara