Physiodose Serum Fysio Ud Ster 40x5ml+5 Gratis

-40%
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Fysiologisch serum of fysiologische oplossing is een essentieel onderdeel van de eerstehulpkoffer voor het hele gezin. Deze fysiologische vloeistof bestaat uit gezuiverd water en 0,9% natriumchloride (zout). Dankzij de isotone samenstelling wordt het verdragen door de cellen van het menselijk lichaam.

Het veelzijdige fysiologische serum in dosetten wordt dagelijks gebruikt voor oog-, neus- en oorverzorging bij baby's. Het kan ook worden gebruikt bij volwassenen voor de verzorging van hun ogen en oren. Het kan ook worden gebruikt bij volwassenen voor dezelfde doeleinden en voor het wassen van wonden.

Gegevens
CNK2612513
FabrikantenLaboratoires Gilbert Benelux
Merkenphysiodose
Breedte76 mm
Lengte166 mm
Diepte86 mm