Over ons

Openingsuren

Maandag      8:30 - 12:30  |  13:30 - 18:30
Dinsdag        8:30 - 12:30  |  13:30 - 18:30
Woensdag    8:30 - 12:30  |  13:30 - 18:30
Donderdag   8:30 - 12:30  |  13:30 - 18:30
Vrijdag         8:30 - 12:30  |  13:30 - 18:30
Zaterdag      8:30 - 12:30
Zondag        Gesloten

Apotheek De Kerselaar, Uw gezondheid onze zorg

Apotheek De Kerselaar biedt een breed scala aan zorg, voor iedereen die geeft om zijn/haar gezondheid. We willen u voldoende mogelijkheden geven, met als enige focus, dat u zo goed mogelijk ondersteund wordt voor een goede gezondheid.

Geneesmiddelen, supplementen, gezondheid op een natuurlijke manier, maar ook levenskwaliteit door cosmetica en huidverzorging, producten en begeleiding voor baby en moeder en ondersteuning bij thuiszorg om comfortabel thuis te wonen…

We willen graag dat u uw wensen, verwachtingen en ervaringen met ons deelt wat betreft uw gezondheid. Dat is namelijk de enige manier om u adequaat  van dienst te kunnen zijn. Daarbij kan u steeds rekenen op onze discretie en vertrouwen. Wij willen u graag ondersteunen in een persoonlijk en warm contact.

Online Apotheek De Kerselaar

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of neemt een foto met uw gsm. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij maken de bestelling klaar. Daarna verwittigen we u per sms, mail of telefoon als de bestelling klaar ligt.

Op de pagina Webshop op onze website hebt u de keuze uit 10.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u per sms, mail of telefoon wanneer u de bestelling kan komen ophalen.

U kan eveneens online betalen en uw bestelling laten opsturen. Via Bpost krijgt u dan uw bestelling thuis geleverd of u kan het ophalen in een Bpost-afhaalpunt. U maakt de keuze op onze Webshop.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht